Lichidare firma

Tel suport: +40 730 50 40 10

Lichidare firma

Prin completarea acestui formular, nu va asumati nici un fel de obligatie de natura contractuala fata de societatea noastra, deoarece estimarea de pret este complet GRATUITA.

Pentru o estimare cat mai realista, va rugam sa completati toate rubricile formularului, iar la rubrica "Mesaj" sa adaugati si eventualele d-voastra observatii.

Date FIRMA

Activitate FIRMA

Obiectul SOLICITARII

* Care este varianta pentru care ati dori sa optati?

Serviciul SOLICITAT

* Ce servicii solicitati din partea societatii noastre?

BUGET alocat

* Care este bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati pentru serviciile noastre ?
Date de CONTACT

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu termenii si conditiile

STANDARDUL DE CONFIDENTIALITATE - Consultantul va proteja cu cea mai mare grija confidentialitatea tuturor inscrisurilor si informatiilor verbale transmise de catre client. Informatiile nu vor fi facute publice, nu vor fi comunicate nici unei terte parti, societate comerciala, persoana fizica, alte persoane juridice, institutii de stat, private sau de alta natura. Informatiile nu vor fi eliberate decit cu acordul expres al clientului. Nu va fi permis accesul nici unei persoane la informatii. Consultantul va colabora cu organele de politie, eliberind orice fel de informatie necesara investigatiilor NUMAI dupa ce organul de ancheta prezinta un ordin judecatoresc.